ARRL

Register Account

Login Help

Forum Home - Rules - Help - Login - Forgot Password
Members can access, post and reply to the forums below. Before you do, please first read the RULES.

Як зберегти криптовалюту та отримати готівку?

Yesterday, 06:24

haskinerin2094@tutamail.com

Total Topics: 0
Total Posts: 0
Часто буває, що криптовалюти дають хороші прибутки, але виникає ситуація, коли потрібні гроші для непередбачених витрат, а продавати активи не хочеться через коливання курсу. Як ви справляєтеся з таким, коли треба отримати готівку, але при цьому не хочеться втратити крипту через її продаж? Наприклад, я сам стикався з такою ситуацією, коли криптовалюта різко подорожчала, а гроші були потрібні терміново. Продавати не хотів, бо переживав, що ціна може зрости ще більше. Шукаю варіанти, як вийти з цієї ситуації.
Yesterday, 07:47

fevolk

Я сам нещодавно користувався сервісом, який дозволяє отримати кредит під заставу криптовалют, що дозволяє не продавати активи, а просто отримувати готівку на руки. Це може бути хорошим виходом, коли потрібно терміново гроші, а продавати активи не хочеться. Я знайшов інформацію про таку можливість тут https://easypay.ua/ua/catalog/crypto-credit. Сам скористався такою опцією і залишився задоволений. Курс крипти не змінився, а гроші були отримані швидко. Якщо тебе цікавить така схема, цей сайт може бути корисним
Yesterday, 08:13

caesarj@tutamail.com

Мені здається, що варто поєднувати крипту з якимись іншими варіантами збереження, щоб не було залежності тільки від одного виду активів. Я ще не пробував кредити під крипту, але чую, що це дійсно зручний інструмент, коли потрібно тимчасово вирішити фінансові питання без втрати активів

Back to Top

EXPLORE ARRL

Instragram     Facebook     Twitter     YouTube     LinkedIn